Stuur ons een e-mail

Ons bedrijf

Bouwbedrijf C&L bvba is een familiebedrijf, de zaakvoerder is Jean Conings, hij staat in voor de werven. Zaakvoerster Jeannine Vangronsvelt heeft het administratieve werk onder haar hoede. Zoon Tom Conings is eveneens vennoot, als ervaren metser ziet hij toe op de correcte uitvoering van de werken. Samen met de vijf personeelsleden vormt de familie Conings een hecht team dat u graag bijstaat met de realisatie van uw project.

Kwaliteit
Het sleutelbegrip in onze visie is kwaliteit, we beseffen dat u vaak maar één keer bouwt in uw leven en dan moet het meteen goed zijn. We staan u niet alleen bij met raad en daad, maar willen ook perfect werk afleveren, tot in de kleinste details.

Ervaring
Jean Conings heeft ruim 25 jaar ervaring in de bouw. Eerst als metser, na bijscholing ook als ploegbaas en werfleider. Uiteindelijk volgde 12 jaar geleden de stap naar een eigen zaak. Jean over zijn motivatie:
"De bouw is arbeidsintensief en dus duur, vaak moest het bij de bazen snel gaan, terwijl kwaliteit minder aandacht kreeg. Dat ging in tegen mijn beroepseer, kwaliteit komt voor mij nog altijd op de eerste plaats. Nu kan ik me als zaakvoerder volop toeleggen op het kwalitatieve aspect, dat geeft niet alleen meer voldoening, het heeft er ook toe geleid dat we gespecialiseerd zijn in moderne architectuur, daar moet immers elk detail kloppen".

Architecten
Als onafhankelijk aannemer werken we voor uiteenlopende architecten. Recent hebben we projecten gerealiseerd voor:
  • Bogaerts & Partners (Lanaken): appartementen
  • Gorissen BVBA (Maasmechelen): appartementen
  • Architectenbureau Egide Meertens (Riemst): renovaties en villa's